Известие

Collapse
No announcement yet.

Съвет относно покупка на 159

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Мале, мале станала работата пак за голямата метла ..
    sigpic
    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

• Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
      Епа той е написал че е в Удине. Там маршрута е Удине - Триест - Любляна - Загреб - Београд - Ниш - София - Пловдив. 1200 - 1300 километра .. да кажем грубо с плюс резервоар и половина нафта - ми 300 лв. За пътни бива .. ма от там дето е написал, че се намира под аватара. Да кажем и че 200 кинта ше идат за винетни такси по тоя маршрут - 500 кинта тотал. Демек ше съм на нула след залога ... Ама кво от тва ..
      Точно така колега ,това е маршрута от Удине написал си го прфектно,ма кофти ,че сега съм в Калабрия,и тука разхода е друг.Аз често идвам в Плодив и преди 20 дни бях ,ма след дъжд качулка,другия път вместо със 155 цата ще дойда със 159 ката и ще вържем баса.А миналата година пак бях 2 пъти в Пловдив,и двата пъти идвах със 159 ката,тази година не понеже Колегите от Пловдив искаха да видят 155 цата.Ти все пак ако решиш да Пратиш 500 евро мога да дойда и понеделник или вторник.
      155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

• колеги малко да сменим темата ,че наистина стана за метла . Малко да се посмеем- чудя се в тази обява дали пи6е "спешно" или "смешно" . http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=46bop0
        сигурно са забравили да махнат "1" отпред
        Last edited by DZVERA; d.m.y г., 10:52.

Comment

• момчета ще ви помоля за съвет предстой ми покупка на алфа 159 дизел ще бъде и се обръщам първо към вас!колата ще бъде поне 2008 година и се чудя колко кубика да е1.9 или 2.4 колата ще бъде комби!приемам мнения и съвети

Преди 5 минути пуснато от колегата Иво Петров, в Общи Приказки на раздел 155 ако някой може да даде съвет на момчето.
          155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

• Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщение
            момчета ще ви помоля за съвет предстой ми покупка на алфа 159 дизел ще бъде и се обръщам първо към вас!колата ще бъде поне 2008 година и се чудя колко кубика да е1.9 или 2.4 колата ще бъде комби!приемам мнения и съвети

Преди 5 минути пуснато от колегата Иво Петров, в Общи Приказки на раздел 155 ако някой може да даде съвет на момчето.
            Това е обсъждано 100 пъти,няма ли кой да чете.
            Last edited by dilian alfa gtv; d.m.y г., 11:47.
            Alfa romeo GTVex
            Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
            Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
            Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

• Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщение
              момчета ще ви помоля за съвет предстой ми покупка на алфа 159 дизел ще бъде и се обръщам първо към вас!колата ще бъде поне 2008 година и се чудя колко кубика да е1.9 или 2.4 колата ще бъде комби!приемам мнения и съвети

Ми нали сте френдове,предложи му 2.4 да има да страда после и тва,мани го 1.9 той не става.......................
              Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
              Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
              Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                Ми нали сте френдове,предложи му 2.4 да има да страда после и тва,мани го 1.9 той не става.......................
                Аз точно това направих ето ми и поста

Скачай на педалите на един петтак 2.4 и си пипай фара,ма гледаи да е пълен с екстри,иначе 159 без екстри е голям кърпел.

Ма момчето иска да чуе сигурно и други колеги.
                155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

• Епа да дойде и да си зададе въпросите тука !
                  Аз лично не виждам кой в раздел 155 ще е особено обективен по тази тема .. та да му даде съвет.
                  Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                  Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                  Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

• здравейте колеги предстой ми покупка на алфа 159 и се обръщам за малко помощ към вас!колата ще е дизел и ще бъде комби както и със всички екстри за този модел!единствено се чудя кой мотор да избера 1.9 или 2.4колата ще бъде след 2008 година кажете ми моля и къде и какво трябва да гледам за съответния модел благодаря ви!
                    sigpic 155ex 159ex 530new

Comment

• Първоначално публикувано от ivopetrov_1982 Покажи съобщение
                      здравейте колеги предстой ми покупка на алфа 159 и се обръщам за малко помощ към вас!колата ще е дизел и ще бъде комби както и със всички екстри за този модел!единствено се чудя кой мотор да избера 1.9 или 2.4колата ще бъде след 2008 година кажете ми моля и къде и какво трябва да гледам за съответния модел благодаря ви!
                      Зависи какво искаш,повече мощност,повече разход на нафта,повече проблеми,по-скъп двигател за обслужване,или обратното.
                      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• искам нормална кола а не кола за състезания!разхода не ме притеснява по скоро нещо по подръжката кое е скъпо кое е евтино возията каква е всичко за което се сетите и което ви прави впечатление на вас
                        sigpic 155ex 159ex 530new

Comment

• Някой гледал ли е тази:http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=474mqs
                          За първи път виждам такава кройка на кожен салон в 159.
                          145 1.4ТС 97г.EX,156sw2.4jtd 20V 2005 EX,
                          159sw 2.2jts ti 07г. EX,147 1.9jtdm 8V 07г.EX
                          159 1.9jtdm 05г.

Comment

• АЗ ПРОДАВАМ МОЯТА 159-КА.
                            1,9 150 КОНЕ+чип германски около 180 е сега, колата е от Германия,внос месец май,комби ,2008 - доста неща смених ,колегата СОДЕ я обслужва,ако имаш интерес пиши за подробности

Comment

• А за тази има ли някой да каже нещо?

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=48nizs
                              Ex: Алфа Ромео 156, 1.6 TS '98
                              Ex: Алфа Ромео 156, 1.9 JTD 16V (140 ps) '03
                              Ex: Алфа Ромео 159, 2.4 JTDm (200+ ps) '07
                              Alfa Romeo 146 ti

Comment

• Първоначално публикувано от SwappeR Покажи съобщение
                                А за тази има ли някой да каже нещо?

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=48nizs
                                Има я обявена и във тук. За съжалени не познавам колегата. Отдавна е регистриран, но не пише много из форума.

http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=80335
                                Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
                                Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

Working...
                                X